Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Artikler

14 Ting du ikke vidste om en skudsikker vest!

 Skudsikre veste er populære og bliver brugt meget i blandt vagter, dørmænd og generelt personer der er udsat for trusler på livet. Her har vi lavet en lille artikel med ”ting du ikke vidste” om en skudsikker vest.

1. En skudsikker vest er i princippet ikke s ...

Læs mere


Beskyttelsesniveau for skud- og stiksikre veste

Et indledende ord 

En beskyttelsesvest er designet til at beskytte imod forskellige angreb. De bliver lavet til at stoppe forskellige trusler, såsom skud, knive og syle eller en kombination af de 3.

Skudsikre veste bruges idag iblandt mange, både private og erhverv, da skudepisoder desværre kan forekomme selv hos de der ikke ønsker det. Denne guide vil komme nærmere ind på de enkelte beskyttelsesniveauer så du ved, hvilket beskyttelsesnivaeu du skal væl ...

Læs mere


Er din vest overhovedet stiksikker?

Hvornår er din vest stiksikker? Dette kan være meget svært at overskue, når standarderne står med nogle forkortelser man typisk ikke forstår.

Hos Prote ...

Læs mere


Hvad er en beskyttelsesvest? (skud-og stiksikker veste)

Historisk overblik over beskyttelsesveste

Hvis man kigger tilbage i historien, findes der mange eksempler på beskyttelsesveste. Helt tilbage til det romerske rige, hvor romerne brugte rustninger til at beskytte imod slagvåben. Senere hen blev ringbrynjen opfundet, som bl.a. er blevet brugt af flittigt af nordiske vikinger. Ringbrynjen var mere flexibel og lettere end en hel rustning.

Introduktionen af skydevåben i 1800 tallet ledte til en ny form for beskytt ...

Læs mere


Hvad er forskellen på NIJ standard 0101.04 vs 0101.06?

NIJ standard 0101.06 er den nyeste ballistiske standard, som sætter minimumskrav for modstandsevnen samt testmetoder af en skudsikker vest. Standarden er kun for skudsikre veste, og omhandler ikke knive eller andre spidse instrumenter, hvilket er NIJ standard 0115.00, som omhandler disse.

NIJ standard 0101.06erstatter følgende standarder:

NIJstandard 0101.04(2001) og ...

Læs mere