Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Om os

Protection Group Danmark er en dansk ejet virksomhed med hovedsæde i Randers midtby, som blev grundlagt i 2013. Vi udvikler og designer skudsikre- og stiksikre veste, skudsikre hjelme, traumeplader og meget andet ballistisk udstyr. 

Vi har stordriftsfordele, hvilket gør at vi kan levere produkter af højeste kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Dette er uden at gå på kompromis materialernes kvalitet, da alle de materialer vi bruger, kommer fra anerkendte producenter, herunder: 

  • Twaron fra Teijin 
  • Dyneema fra DSM 
  • Kevlar fra Dupont 
  • Spectra fra Honeywell 


Vores løsninger er testet på interne og internationale laboratorier som HP. White i USA og TNO i Holland. Dette giver den bedste sikkerhed for dig som forbruger. 

Vi er lagerførende af alle produkter i Danmark og kan indenfor kort tid levere større ordre. Vi kan designe og udvikle veste, hjelme og traumeplader efter jeres specifikationer, alt efter hvilke trusler løsningen skal stoppe. 


Hvis du har spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon. 

Kontakt info: 
Protection Group Danmark Wholesale ApS
Messingvej 51
DK-8940 Randers SV
Mobil: +45 61274857
E-mail: jonas@protectiongroup.dk
CVR: 39606321 

DuPont™ and Kevlar® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company.