Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Skudsikre veste

Information om vores skudsikre veste

Skudsikker veste fra Protection Group Danmark 

Vores veste er produceret af de bedste skudsikre materialer i verden. Vi bruger kun gennemtestede materialer fra verdens førende producenter som Dyneema fra DSM, Kevlar fra Dupont, Twaron fra Teijin og Gold Flex fra Honeywell. Dette giver os mulighed for at levere skudsikker veste, som vil stoppe de nyeste og mest avancerede trusler. 

Alt efter hvilket trussels niveau, som den skudsikre vest skal stoppe, bruger vi forskellige Aramid og UHMWPE løsninger:

  • UHMWPE (Dyneema, Spectra) og Aramid (Twaron, Kevlar, Artec osv.) har forskellige egenskaber, når det kommer til at stoppe forskellige typer ammunition, og om vesten skal være modstandsdygtig imod knive, syle og kanyler.
  • Vores skudsikre og skud- og stiksikre veste er alle lavet i bløde og fleksible materialer så komforten er helt i top. 

Vi har flere forskellige typer af Aramider og UHMWPE. Alt efter hvilken type vesten er lavet i, vil dette have betydning for vægten, fleksibiliteten og tykkelsen på panelet, hvor vi altid går efter den sikreste løsning for dig som kunde, så du får den bedst mulige skudsikker vest til en fornuftig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Testet efter de nyeste og mest avancerede standarder 

Alle vores skudsikre løsninger er som minimum testet efter den internationale standard NIJ (National Institute of Justice) på anerkendte laboratoriums, som TNO i Holland og HP. White i USA. 

NIJ standard 0101.06 kommer i 3 forskellige trusselsniveauer, hvor alle vores veste hovedsageligt er NIJ IIIA. Dette betyder at vores skudsikre veste stopper alle tre trusler, da NIJ level 3a er det kraftigste niveau. 

  • NIJ Level IIA stopper 9mm FMJ RN, 8.0 g (124 gr) med en fart på 373 m/s +-9.1 m/s & .40 S&W FMJ, 11.8g (180 gr) med en fart på 352 m/s +- 9.1 m/s 
  • NIJ level II stopper 9mm FMJ RN, 8.0 g (124 gr) med en fart på 398 m/s +- 9.1 m/s & .357 Magnum JSP, 10.2 g (158 gr) med en fart på 436 m/s +- 9.1 m/s. 
  • NIJ level IIIA stopper .357 SIG FMJ FN, 8.1 g (125 gr) med en fart på 448 m/s +- 9.1 m/s. & .44 Magnum SJHP, 15,6 g (240 gr) med en fart på 436 m/s +- 9.1 m/s. 

En skudsikker vest er ikke ensbetydende med at den er stiksikker 

Dette er en fejl som rigtig mange begår. Det er derfor vigtigt når du skal købe en skudsikker vest, at du finder ud, om den kun skal være skudsikker, eller både være skud- og stiksikker. Hvis vesten er stiksikker skal den være testet til dette, hvor dette er de mest anvendte test standarder:

  • Den britiske HODSB CAST standard, hvor niveauet er angivet som KR (imod knive) og SP (imod syle). KR1,2 og 3 samt SP1,2 og 3. 
  • Den amerikanske NIJ 0115.00 standard, hvor niveauet er angivet som NIJ level 1,2 og 3, imod edged blades (knive) og spikes (syle) 

Vores veste er testet jf. NIJ 0115.00, og der står angivet hvor mange joules de kan stoppe.

Din skudsikre vest skal sidde helt korrekt på dig

For at finde den korrekte størrelse skudsikker vest, anbefaler vi, at du læser vores guide til at finde den rigtige størrelse på din skudsikre vest. Guiden er meget simpel, og hvis du har spørgsmål, så tag endelig kontakt til os på +45 61274857 eller på e-mail Jonas@protectiongroup.dk.

Alle veste bliver produceret efter ISO standarderne, og er godkendt efter de forskellige NIJ beskyttelses-niveauer. Dette er et must når det omhandler skudsikre og stiksikre produkter. Vi laver jævnligt kvalitetstjek af vores produkter, hvor vi tager en tilfældelig vest fra produktionen, og tester den igennem.

 

NIJ standard 0101.06 er standarden indenfor skudsikre veste, hvilket betyder, at vesten er testet efter nogle strenge test metoder på et professionelt laboratorium. Dette sikrer, at vores veste kan stoppe de trusler, som er pålagt af NIJ.

ISO14001:2004 er en standard for miljøvenlig produktion og for hele tiden være forebyggende imod miljøændringer.

ISO 9001:2008 sikrer, at de skudsikre veste du køber hos Protectiongroup.dk er produceret efter nogle strenge kvalitetskrav. Dette gør at produkterne vil være ensartede, og du får den bedst mulige kvalitet!

DuPont™ and Kevlar® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company.