Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Stiksikre veste

Vi har 2 stiksikre veste som dækker alle dine behov

Stiksikker veste fra Protection Group Danmark

Chancen for at blive udsat for knivstikkeri eller en skarp genstand er generelt større, end du tror. Som vagt eller dørmand er man mere udsat end alle andre, da man typisk skal stoppe konflikter, da men er autoriteten på stedet. Derfor er det vigtigt, at man er ordenlig beskyttet, hvilket kan gøres med en stiksikker vest, der giver mere tryghed, hvis en konflikt eller andet skulle opstå.

Vores første stiksikker vest (NIJ 1 - Soft stab) er lavet af fibre og en fleksibel stål core. Dette gør, at den er fleksibel, og vil tilpasse sig alt efter kropstype. Denne stiksikre vest er designet til at stoppe knive, kanyler, flasker, syle mm. Ydermere vil den også beskytte imod slag, hvilket kan ses i denne video. Denne stiksikre vest er efter vores overbevisning, det bedste du kan få, da den er certificeret og godkendt til og med NIJ 1 (24/36 joules)!

 • Beskytter imod knive, flasker og kanyler mm.
 • Størrelse S-XXXL
 • Minimal traume effekt fra slag og slagvåben
 • Fleksibel og åndbar
 • Sidder utroligt tæt til kroppen.
 • NIJ 1 (24/36 joules)

Vores anden stiksikker vest (Economic stab) er ens med overstående vest. Dog bare med færre materialer i. Denne stiksikre vest består kun af fleksibelt polycarbonat, og er omkring 8 mm tynd. Vesten vil give beskyttelse i front, ryg og i siden samtidig med, at den sidder tæt til kroppen. Dette gør, at vesten mere eller mindre kan skjules indenunder en trøje uden, at man kan se, du har den på. Denne stiksikre vest er meget ens med vores soft stab, forskellen ligger i prisen og beskyttelsesnivaeuet, hvoraf denne stiksikre vest vil kunne stop kniv stik på 10 joule.
 • Beskytter imod knive, flasker, kanyler og slag.
 • Traume effekten er minimal fra slag, spark og slagvåben.
 • Fleksibel og undbar
 • Levetid på 10+ år.
 • 3 mm. tynd
 • Sidder utroligt tæt til kroppen.
 • 10 joules beskyttelse imod knive.
Begge veste er modstandsdygtige overfor slag, spark og slagvåben. Dette er helt unikt for en stiksikker vest!

Hvad betyder det, at den stiksikre vest er certificeret?

Det betyder for dig, at du har en stiksikker vest, som har været i et professionelt laboratorium og testet af professionelt udstyr. Det foregår sådan, at en maskine vil presse et kniv blad imod vesten med et hvis pres. Herunder 24 joules, og derefter en overtest på 36 joules op til flere gange. For at give et bedre indtryk af hvad joules er, kan dette sammenlignes med, at man smider 1,9 kg fra 1 meter og 93 centimeter højde. Dette er det pres, test kniven vil falde med.  Dette er vores sikkerhed for, at vi kan levere en stiksikker vest, som vi med sikkerhed ved, er blevet testet ordenligt. Vi har både fået lavet en test hos et eksternt laboratorium, samt vores egne individuelle tests hos os selv.

 • Ved et pres på 24 joules, må kniven ikke penetrere mere end 7 mm.
 • Ved et pres på 36 joules, må kniven ikke penetrere mere end 20 mm.

Vesten vil også stoppe; skruetrækkere, kanyler, knive, issyle osv.

Hvilken størrelse skal din stiksikre vest være?

For begge vores stiksikre veste gælder det, at du skal tage nummeret mindre, end hvad du normalt vis bruger i en t-shirt. Deraf hvis du normalt bruger en størrelse X-Large i en t-shirt, så vælger du en størrelse Large i en stiksikker vest. Du vil sagtens kunne passe en størrelse XL, men man skal passe på ikke, at vælge en alt for stor vest da den typisk vil komme til at sidde mere i vejen, end den gavner.
Læs mere om størrelsen på vores stiksikre veste her. 

Hvilken stiksikker vest skal du vælge?

Begge stiksikre veste er to rigtig gode veste. Economic stab er en økonomisk stiksikker vest, hvor der er færre materialer i end NIJ 1 - Soft stab, som er en certificeret og bedre stiksikker vest. Dette gør, at forskellen ligger i, hvor kraftigt et kniv pres de stiksikre veste vil kunne afvise. 


NIJ standard 0115.00 er standarden indenfor stiksikre veste, hvilket betyder, at vesten er testet efter nogle strenge test metoder på et professionelt laboratorium. Dette sikrer, at vores veste kan stoppe de trusler, som er pålagt af NIJ.

ISO14001:2004 er en standard for miljøvenlig produktion og for hele tiden være forebyggende imod miljøændringer.

ISO 9001:2008 sikrer, at de stiksikre veste du køber hos Protectiongroup.dk er produceret efter nogle strenge kvalitetskrav. Dette gør, at produkterne vil være ensartede, og du får den bedst mulige kvalitet!